7

7

Monday, November 30, 2015

Skradin u Vinodolu

jaoooo.
ne znam dal su mogli osmisliti radosniji i ukusniji spoj
jos sam pod dojmom :-)

Bibich je doveo Skradin u Vinodol.
dobitna kombinacija.

Skradin obozavam i navratim mu cesto u goste.nije vazno koje je godisnje doba.
Bibicheva vina volim.
Vinodol mi je iz neizbrojivih razloga (pre)drag.


restoran pun,atmosfera odlicna.hrana prefina.vina divna.
predragi konobari.
od ljepote nisam ni stigla fotografirati sve :-)



odlican Bibichev prsut.Rekose mi da je odlezao 24 mjeseca.
Kruh ispod peke i ukiseljena ljutika.

Lesada a la Bibich (ka da ju je moja baba Milica kuhala.njam.)

Skradinski rizoto.
Kuhao se satima.
Ante Pizic je uz Marija Cepeka, Micu Tolica i ostale vinodolske kuhare veeeeeliku tecu (pro)vozao po cijelom restoranu.
jako ukusan.aromatican,kremast.poseban.

 
 
Uz svako jelo po jedno vino...
Za kraj skradinska torta i Bibichev prosek.


nisam mogla VINODOLiti niti jednom zalogaju i gutljaju.
ko bi mog'o(!?)

Hvala svima.



love,


j



No comments:

Post a Comment